Έχασε η Βενετιά βελόνι

Είτε μείνει, είτε φύγει ο Κασσελάκης δεν αλλάζει κάτι στην πολιτική ζωή του τόπου.
2'

Τις τελευταίες ημέρες στο… Κασσελιστάν έχει πέσει πολύ κλάμα καθότι το νεαρό λαϊκιστή τον εγκατέλειψαν όλοι όσοι τον στήριξαν. Μέχρι κι ο Νίκος Παππάς παίρνει πλέον αποστάσεις από τα καμώματά του. Για να μην πω για το ναύαρχο Αποστολάκη που είναι έξαλλος με τον Στέφανο και δεν βγαίνει να υπερασπιστεί καμία επιλογή του.

Στο τέλος θα μείνει μόνο με την «Μεγάλη Θεοδώρα» την Τζάκρη και τον Πέτρο τον μακρυμάλλη τον Παππά.

Τι θα κάνει ο ΣτεΚας κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν ενδιαφέρεται, ειδικά στην ελληνική κοινωνία.

Το αν θα κατέβει ή όχι ξανά υποψήφιος στον ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα ιδρύσει δικό του κόμμα δεν απασχολεί κανέναν, παρά μόνον κάτι δικούς του που φοβούνται μην μείνουν άστεγοι και χάσουν τις βουλευτικές αποζημιώσεις.

Δυστυχώς έχει απόλυτο δίκιο ο Σπίρτζης που τον αποκάλεσε καρεκλοκένταυρο ετών 35…

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, ο Χρήστος Σπίρτζης χαρακτήρισε τον έκπτωτο πρόεδρο «καρεκλοκένταυρο ετών 35» και είπε ότι το σίριαλ της προεδρίας του τελείωσε. «Αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι το μόνο που ενδιέφερε τον κ. Κασσελάκη ήταν η καρέκλα του, η χρηματοδότηση από το κράτος για το κόμμα και η περιουσία του κόμματος και αυτά αποδείχτηκαν» σημείωσε.

«Ο κ. Κασσελάκης απέδειξε ότι δεν αγαπάει το κόμμα του, δεν έχει κανένα συναισθηματισμό γιατί ποτέ δεν ανήκε σε αυτή την παράταξη. Απέδειξε ότι τον ενδιέφερε η καρέκλα του, γιατί κανένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια δεν θα είχε περάσει μία μομφή εναντίον του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του. Δεν γίνεται αυτό. Οποιουδήποτε κόμματος η Κεντρική Επιτροπή, για να καταθέσει μομφή ενάντια στον πρόεδρο του, σημαίνει ότι έχει παρεκκλίνει απίστευτα» είπε.

Πάντως εμένα ο Στέφανος για τεχνοκράτης – καπιταλιστής δεν μου κάνει. Πιο πολύ για κρατικοδίαιτος δημόσιος υπάλληλος μου φέρνει. Για «κρατική οντότητα» μου κάνει που θέλει να βολευτεί, να τον πληρώνει ο ελληνικός λαός και να αράξει έστω και πάνω σε ένα 3,5%.