Αψύς, ξε-αψύς, ο Πολάκης είναι ο μόνος συνεπής στις απόψεις του

Είναι σκληρός, ενδεχομένως υπερβολικός, αλλά αληθινός κι αυτό είναι πλεονέκτημα για κάποιον που ασχολείται με το δημόσιο βίο

Αψύς, ξε-αψύς, ο Πολάκης είναι ο μόνος συνεπής στις απόψεις του
EUROKINISSI.
1'

Μπορεί ο Παύλος Πολάκης να είναι παρορμητικός και απότομος, όμως είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται κάτι άλλο πέραν του εαυτού του και δεν στρογγυλεύει τα λόγια του.

Για να μιλάμε καθαρά και ξάστερα, μέσα στην όλη παρωδία του ΣΥΡΙΖΑ, η περίπτωση Πολάκη είναι η μοναδική σοβαρή παρουσία είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με τις απόψεις του.

Γι΄αυτό έχει και μεγάλη απήχηση στη δεξαμενή της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Καταρχήν ο Πολάκης δεν παίζει σε ομάδες και ομαδούλες. Είναι μόνος του εναντίον όλων και είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον ΣΥΡΙΖΑ που ύψωσε το ανάστημά του έναντι του αστακοκαραβοκύρη, τον αμφισβήτησε ευθέως και κίνησε όλες τις διαδικασίες.

Αν δεν ήταν ο αψύς Κρητικός, ο Στέφανος κι ο Τάιλερ θα συνέχιζαν να γελοιοποιούν την Αριστερά στην Ελλάδα και να ευτελίζουν τον θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κρητικός έδωσε πολλές ευκαιρίες στο αμερικανάκι… Όταν είδε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι βγήκε μπροστά και τα είπε στον Κασσελάκη χύμα και τσουβαλάτα και για το lifestyle και για το γάμο των ομόφυλων.

Οι υπόλοιποι κότες.

Ο αψύς δεν δείχνει πρόθυμος να ξεπουλήσει τις αξίες και τα ιδανικά του για μια καρέκλα στη Βουλή.

Δεν ξέρω αν οι κομματικοί μηχανισμοί θα τον κερδίσουν στις επικείμενες εκλογές. Όμως ο Πολάκης μιλάει απευθείας στο θυμικό των ψηφοφόρων και δεν είναι στημένος πολιτικάντης.

Είναι σκληρός, ενδεχομένως υπερβολικός, αλλά αληθινός κι αυτό είναι πλεονέκτημα για κάποιον που ασχολείται με το δημόσιο βίο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή