Υπέρ Ραγκούση η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας

Η σύγκρουση ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τη Θεοδώρα Τζάκρη, συνεχίστηκε

Υπέρ Ραγκούση η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας
1'

Η χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναλώθηκε σε ζητήματα διαδικαστικά και σε γενικές γραμμές έμεινε μακριά από τις εντάσεις. Τουλάχιστον, ως προς τα εσωκομματικά ζητήματα και την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Ωστόσο, η σύγκρουση ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τη Θεοδώρα Τζάκρη, συνεχίστηκε. Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής Πέλλας είχε κατηγορήσει τον πρώην υπουργό για «μπούλινγκ», εναντίον της Δώρας Αυγέρη, την περίοδο που η τελευταία ήταν εκπρόσωπος Τύπου (δείτε εδώ). Και μάλιστα, εντός της Πολιτικής Γραμματείας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες ανέβηκε το επίπεδο της αντιπαράθεσης, καθώς στη συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, έπαιξαν οι ηχογραφήσεις εκείνης της εκρηκτικής συζήτησης.

Και όπως αναφέρουν αυτήκοοι μάρτυρες, προτού ο Γιάννης Ραγκούσης απευθυνθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τη Δώρα Αυγέρη, ζητώντας της να αποχωρήσει από την αίθουσα, εκείνη είχε πει σε έντονο ύφος προς τον Αλέκο Φλαμπουράρη, δύο φορές μάλιστα, ότι «θα σε διακόπτω όποτε θέλω».

Έτσι, στη συνέχεια, τοποθετήθηκαν τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας, όπου στην πλειοψηφία τους στήριξαν τον πρώην υπουργό, χαρακτηρίζοντας «εκτός πραγματικότητας και ψευδείς» τους διαλόγους που διέρρευσαν σε μερίδα του Τύπου. Εκεί όπου ο Γιάννης Ρακούσης εμφανίζονταν να έχει επιτεθεί αναίτια στην πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή