Ο εθνικός μας γυμναστής

Επιτέλους βρήκε δουλειά στην Ελλάδα ο Τάιλερ – Με ένα χιλιάρικο άνοιξε γυμναστήριο
1'

Να σας πω είχα μια αγωνία τι κάνει ο Τάιλερ όταν ο Κασσελάκης τρέχει να σώσει την Ελλάδα. Πώς τη βγάζει μόνος του στο σπίτι; Όλη μέρα μαγείρεμα και σιδέρωμα δεν βγαίνει η ζωή.

Γι’ αυτό και προ ημερών ο Στέφανος ζήτησε από την πρόεδρο των γιατρών τη Ματίνα Παγώνη να τον πάρει στην κλινική καθότι ο Τάιλερ είναι και νοσηλευτής! Μετά φαίνεται το ξανασκέφτηκαν και είπαν σιγά μην πάει υπάλληλος να του βγάλουν το λάδι… και σκέφτηκαν να γίνει επιχειρηματίας. Έριξαν λοιπόν το αστρονομικό ποσό των 1.000 ευρώ και έκαναν σύσταση εταιρείας για γυμναστήριο.

Η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται σε 30 έτη, ενώ το κεφάλαιό της σε 1.000 ευρώ που διαιρείται σε 100 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ το καθένα ενώ «βεβαιώνεται από τους συμβαλλόμενους στο παρόν εταίρους ότι είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο κατά τη σύστασή της».

Το κεφάλαιο εισέφερε, όπως σημειώνεται, ο Tyler Matthew Mcbeth, του James Herbert jr, ο οποίος κατέβαλε 1.000 ευρώ μετρητά και έλαβε 100 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ έκαστο.

Έδρα της εταιρείας ορίστηκε η μεζονέτα την οποία αγοράσαν προ μηνών ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ. Το πού θα είναι το gym δεν γνωρίζω. Αλλά θα πάω να γραφτώ να κάνω κορδέλες…