Θα κατέβω αλλά θα είναι σαν να μην έχω κατέβει

Το κρυφτούλι και οι πρωτοφανείς παιδαριώδεις χειρισμοί του Κασσελάκη με την υποψηφιότητά του – Γελοιοποιεί όλες τις διαδικασίες
1'

Ο άνθρωπος έχει τρελάνει το σύμπαν. Άπαντες στον ΣΥΡΙΖΑ σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Με βίντεό του χθες δήλωσε «παρών» στις εσωκομματικές διαδικασίες, απέφυγε ωστόσο να δηλώσει ξεκάθαρα αν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

Δημιουργική ασάφεια ή τρολάρισμα; Πάντως η ασάφειά του δημιούργησε προβληματισμούς εντός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πολλοί εκτιμούν πως η στάση του συνδέεται με πιθανή αμφισβήτηση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής που τον κήρυξε έκπτωτο.

Στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα εμφανίζεται ως «Στέφανος σκέτο» και προσθέτει: «Είμαι εδώ!». Τι θέλει να πει ο ποιητής είναι άγνωστο.

Πώς γίνεται να είναι εδώ και ταυτόχρονα να κρύβεται είναι ένα ερώτημα. Όμως η συνολική στάση του αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος δεν έχει πάρει στα σοβαρά την ενασχόλησή του με την πολιτική και οι κινήσεις του είναι παιδαριώδεις. Το κρυφτούλι που παίζει με τους θεσμούς ενός κόμματος είναι πρωτοφανείς για τα ελληνικά χρονικά.