Το Nemo βρήκε στην Ελλάδα τη χαρά της παρακμής

Αυτοί πουλάνε κι εμείς αγοράζουμε. Τρέλα με το κιλό – Το Nemo που κέρδισε τη Γιουροβίζιον θα έρθει λέει στην Ελλάδα να κάνει συναυλία

Το Nemo βρήκε στην Ελλάδα τη χαρά της παρακμής
1'

Μην με ρωτήσετε ποιο είναι το Nemo. Είναι το άφυλο που ήταν ντυμένο πουλί και κέρδισε τη Γιουροβίζιον και δεν είναι λέει ούτε άντρας, ούτε γυναίκα. Είναι it. Non-binary λέει ο ίδιος.

Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνουμε, αλλά τέλοσπάντων. Προφανώς για να θέλει να έρθει Ελλάδα το μουσικό αυτό, κάτι συμπεριληπτικό θα βρίσκει στην χώρα μας όπως την έχουν καταντήσει. Αλλιώς δεν θα ερχόταν. Πάει όπου υπάρχει αγορά εισαγωγής παρακμής και εδώ στην Ελλάδα φτάσαμε να είμαστε ο παράδεισος της παρακμής, του κιτς και του περιθωρίου.

Άλλωστε εισάγουμε από το εξωτερικό οτιδήποτε περιθωριακό υπάρχει. Από γάμους ομόφυλων μέχρι τεκνοθεσίες. Στο Nemo θα κολλήσουμε; Η χώρα του Κολοκοτρώνη και του Λεωνίδα κατάντησε η χαρά των Nemo και των πτηνών… Κατακαημένη Ελλαδίτσα πώς σε καταντήσανε.

Θα μαζευτούν πάλι όλοι οι «περήφανοι» και θα δώσουν ρεσιτάλ κιτσαρίας με φούστες, καλτσόν, σουτιέν, γένια και μαύρη τρίχα κάγκελο.

Χαμός θα γίνει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή