Το εθνόσημο και η στολή είναι ιερά

Σε πρώτο πλάνο νεαρός φαντάρος, που υπηρετεί σε μονάδα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού

Το εθνόσημο και η στολή είναι ιερά
1'

Η απόφαση ενός στρατιώτη να δώσει το «παρών» στη συγκέντρωση του ΚΚΕ, που διοργανώθηκε στην Ομόνοια, έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις Ένοπλες Δυνάμεις, που αποφάσισαν να διαταχθεί σχετική έρευνα.

Ο νεαρός φαντάρος, που υπηρετεί σε μονάδα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού απεύθυνε χαιρετισμό στην αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ φορώντας τη στολή του, με ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να κάνουν λόγο για τιμωρία με τις προβλεπόμενες ποινές.

Από την άλλη μεριά διάφοροι «δικαιωματιστές» και ευαισθητούληδες της πολυπολιτισμικότητας έχουν πέσει πάνω και λένε ότι έχει κάθε δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει.

Με συγχωρείτε. Όταν κάποιος φοράει τη στολή και το εθνόσημο δεν μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει, ούτε βέβαια πολιτική προπαγάνδα. Αν τον ίδιο άνθρωπο οι κομμουνιστές τον έβλεπαν σε συγκέντρωση κάποιου δεξιού κόμματος να βγάζει λόγο θα είχαν πέσει να τον φάνε και θα του κολλούσαν την ταμπέλα «φασίστας».

Ας βγάλει λοιπόν τη στολή ο νεαρός φαντάρος κι ας πάει σε όποια συγκέντρωση θέλει. Όμως όχι με το εθνόσημο.

Η στολή του ελληνικού στρατού δεν είναι πολιτική σημαία ούτε της αριστεράς, ούτε της δεξιάς να την κραδαίνεις στις πορείες.

Όταν είσαι έφεδρος και υπηρετείς την πατρίδα δεν είσαι ένας απλός πολίτης. Αν θες να κραδαίνεις τις απόψεις σου και τις πολιτικές σου πεποιθήσεις σε πορείες, να μην φοράς το εθνόσημο. Βγάλε τη στολή, άφησε την σπίτι σου και πήγαινε μετά στο κόμμα σου.

Δεν μπορείς να συνδέεις το κόμμα σου με την Πατρίδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή