Την Χάγη τη βλέπω μακριά

Οι Τούρκοι τα θέλουν όλα... πακέτο κι εμείς κάνουμε ότι δεν ακούμε τι λένε...

Την Χάγη τη βλέπω μακριά
1'

Τη Χάγη την βλέπω μακριά. Για την ακρίβεια την βλέπω με το κυάλι. Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται για παράθυρο ευκαιρίας με τους Τούρκους, η πραγματικότητα έρχεται να μας προσγειώσει απότομα.

Πρώτον και κύριο ο μουστάκιας ο Φιντάν επιμένει στη λύση-πακέτο για τα προβλήματα με την Ελλάδα. «Προτεραιότητά μας η διπλωματία αλλά ο στρατός είναι έτοιμος», δήλωσε αυτό το φιντάνι του Ερντογάν.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ονομάτισε μάλιστα ως πακέτο τις θαλάσσιες περιοχές, τον εναέριο χώρο, την υφαλοκρηπίδα, τις μειονότητες, την «τουρκική μειονότητα» την εκλογή μουφτήδων, το Κυπριακό και τα θέματα που σχετίζονται με Μεσόγειο και Αιγαίο.

Όλα πακέτο δηλαδή σαν τα σουβλάκια...

Αχταρμάς κι ό, τι κάτσει.

Άρα για ποιο διάλογο μιλάμε και ποια Χάγη;

Άσε που αυτή η συζήτηση δεν συμφέρει κανέναν στο εσωτερικό της χώρας και πολύ περισσότερο τη Νέα Δημοκρατία που έτσι κι αλλιώς οι γαλάζιοι βουλευτές είναι στα κάγκελα.

Ο Φιντάν είπε και κάτι άλλο ακόμα χειρότερο.
«δεν θέλω να προσβάλω ούτε τους Έλληνες συνομιλητές μου ούτε τον ελληνικό λαό. Ωστόσο δεν είμαστε μια χώρα που ορίζει την πολιτική της μέσω της Ελλάδας».
Λίγο ως πολύ το παλικάρι είπε ότι μας έχει... γραμμένους κι εμείς ζούμε με το όνειρο ότι θα βρούμε σημείο επαφής με τα μεμέτια

Προφανώς θα αστειεύεστε ή είστε αφελείς ορισμένοι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή