Αθλιότητες Πάγκαλου με την ελληνική σημαία

Όλοι οι πολιτικοί έχουν τη μαύρη τους σελίδα. Άλλοι γιατί πρόδωσαν. Άλλοι γιατί «λαδώθηκαν». Άλλοι γιατί κατέστρεψαν ανθρώπους με αποφάσεις τους. Άλλοι γιατί μπλέχθηκαν σε ροζ ιστορίες.

  • Ο πρώτος των πρώτων όμως στο θέμα αυτό, με την πιο μαύρη των μαύρων σελίδων, είναι ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, που 16 χρόνια πριν τη νύχτα των Ιμίων ζήτησε από τους Έλληνες καταδρομείς να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τη βραχονησίδα για να μην μας κάνουν «ντα ντα» οι Τούρκοι.
  • Κι όταν οι Έλληνες στρατιωτικοί του είπαν ότι αυτό δεν γίνεται και θα είναι ντροπή να μάθει ο ελληνικό λαός κάτι τέτοιο ο ανεκδιήγητος Θόδωρας είπε το αμίμητο: «Θα πούμε ότι ο αέρας πήρε την ελληνική σημαία και τη χάσαμε».
  • Τέτοια ξεφτιλίκια που θα μείνουν στην ιστορία.
  • Τελικά όμως μήπως ήξερε τίποτα περισσότερο αυτός ο γίγαντας της πολιτικής και της κωλοτούμπας; Το λέω αυτό γιατί σήμερα, ανήμερα της επετείου των Ιμίων, μου ήρθε το εξής μήνυμα από αναγνώστη μου στο newsbomb: «Τη νύχτα των Ιμίων ήμουν στρατιώτης της 96 Γ’ ΕΣΣΟ και υπηρετούσα στο 503 Τάγμα Πεζικού στη Νέα Βύσσα Έβρου και σας ενημερώνω ότι η κατάσταση του στρατεύματος εκείνες τις ώρες ήταν απλά τραγική. Ειδικότητά μου στο στρατό ήταν οδηγός, αλλά διατάχθηκα λόγω έλλειψης προσωπικού να χειριστώ όπλο τύπου MILAN αντιαρματικό χωρίς να έχω εκπαιδευτεί. Δεν είχαμε ασυρμάτους στα άρματα μεταφοράς προσωπικού με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ μας».
  • Λέτε να ήξερε τίποτα περισσότερο ο Θόδωρας και κατέβασε την ελληνική σημαία για να μην φτάσουν οι Τούρκοι στην Αθήνα.
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή