Πυρηνική βόμβα η λίστα Λαγκάρντ

Ετοιμαστείτε για έκρηξη μιας βόμβας μεγατόνων στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας μόλις ολοκληρωθούν οι διασταυρώσεις και οι έρευνες για τη λίστα Λαγκάρντ.

1'

Πρώτον , γιατί ήδη έχουν βρεθεί πολιτικοί, τραπεζίτες, βιομήχανοι και επιχειρηματίες με τεράστιες καταθέσεις στην ελβετική τράπεζα από όπου υποκλοπή η λίστα, αλλά τα ποσά αυτά των καταθέσεων τους δεν έχουν αναγραφεί στα πόθεν ισχύς και τις φορολογικές τους δηλώσεις που σημαίνει ότι όλοι αυτοί έχουν κατακλέψει το κράτος.

Δεύτερον, γιατί υπάρχουν σβησμένα ονόματα στην πρώτη λίστα που διακινούσαν από γραφείο σε σπίτι και τούμπαλιν οι Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλοι, άρα υπήρξε προσπάθεια( από ποιους άραγε;) να μην μάθουμε ποτέ κάποιους φοροφυγάδες της λεγόμενης «υψηλής και καλής κοινωνίας» που όλοι τους ήταν στυλοβάτες του πολιτικού μας συστήματος

Τώρα τόσο ΣΔΟΕ όσο και οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν τα πράγματα μέχρι το κόκκαλο.

Και πολύ σύντομα- και πάντως μέσα στον Ιανουάριο – θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των Ελλήνων φοροφυγάδων που αποκαλύπτει η λίστα Λαγκάρντ αλλά και τα ονόματα εκείνων που έχουν σβήσει κάποιους ημέτερους για ατους προστατεύσουν.

Και βέβαια όλοι μας πιστεύω ότι δεν θέλουμε μόνο να πληρώσουν για τα κλεμμένα όλοι αυτοί οι φοροφυγάδες που αποκαλύπτει η λίστα. Θέλουμε να κάτσουν στο σκαμνί και όλοι αυτοί οι πολιτικοί και οι κρατικοί παράγοντες που έσβησαν ονόματα φοροκλεφτών από την πρώτη λίστα για να τους προστατεύσουν.

Για να δούμε θα έχει το κουράγιο το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας να προχωρήσει σε μία τέτοια αυτοκάθαρση;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή