«Μπαίνει» καθόλου στο site του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας;

Το ερώτημα είναι σχεδόν φιλοσοφικό, έχει όμως και μια ουσιαστική σημασία: «Ο Αλέξης Τσίπρας, μπαίνει ποτέ στο site του ΣΥΡΙΖΑ;». Η απάντηση είναι μονολεκτική: «Όχι».

Διότι αν έμπαινε θα διαπίστωνε ότι στην πρώτη σελίδα του syriza.gr υπάρχει ακόμα το προεκλογικό σύνθημα του κόμματος «Στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν», ενώ επίσης στην πρώτη σελίδα πάνω δεξιά φιγουράρει η αφίσα της κεντρικής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα την Πέμπτη 22 Μαίου στις 19:30 το απόγευμα στην πλατεία Ομονοίας.

Προφανώς έχουν κάποιο πρόβλημα στην Κουμουνδούρου με την «ανανέωση» και με την αίσθηση του χρόνου... Ελπίζουμε βέβαια το πρόβλημα να περιορίζεται στην ιστοσελίδα του κόμματος και να μην απλώνεται σε όλους τους τομείς διότι αλλιώς «μαύρο φίδι που μας έφαγε»...

Αν είναι δηλαδή να κινούνται με αυτούς τους ρυθμούς και αύριο-μεθαύριο, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Με τέτοιες ταχύτητες θα το χάσετε το... τρένο πατριώτες. Το τρένο της αλλαγής. Κι όλα αυτά σε μια εποχή που υποτίθεται ότι πρέπει να τρέξουμε με ταχύτητες του φωτός για να αλλάξουμε τη χώρα.

Μην βρεθεί και κανένας κακεντρεχής και πεί: «Αυτοί είναι πιο αργοί κι απ' την καθυστέρηση...». Λέμε τώρα... Παραδείγματος χάρην!