Αμετανόητος και προκλητικός ο Ζουράρις: Εμένα περίμεναν οι Τούρκοι;

Όψιμα θυμήθηκε τον αγωνιστή που κρύβει μέσα του ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, ο οποίος επανήλθε και σήμερα, Πέμπτη (15/12/2016) στην απίστευτη «κοτσάνα» που είπε την Τετάρτη, ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει».

Αμετανόητος και προκλητικός ο Ζουράρις: Εμένα περίμεναν οι Τούρκοι;
2'

«Πάντα έχει σημασία ποιος το λέει, με την ιστορία που κουβαλάει, ασχέτως αν είμαι υπουργός. Είμαι Έλληνας δάσκαλος επί 70 χρόνια και αγωνιστής», δήλωσε ο κ. Ζουράρις, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Επομένως κανένας νησιώτης, που με γνωρίζουν όλοι, δεν μπορούσε να πει ότι τρελάθηκε ο Ζουράρις, ούτε τι λέει ο Ζουράρις. Όσοι επιμένουν σε αυτή τη δήλωση, σημαίνει ότι η σχέση τους με την ελληνική ιστορία και εμένα τον ίδιο, τον αγωνιστή Ζουράρι, είναι ανύπαρκτη. Δεν είμαι χθεσινός και όλοι ξέρουν ποια είναι η σχέση μου με τον ελληνισμό».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να παρερμηνευθεί η δήλωσή του από τους Τούρκους, είπε: «Εμένα περίμεναν οι Τούρκοι;».

Εδώ, αδέλφια, μιλάμε πλέον για τον απόλυτο ξεπεσμό: αντί ο κ. Ζουράρις να βγει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την απίστευτη εθνομηδενιστική γκάφα του, θέλησε να βγει κι από πάνω, επιμένοντας στην αρχική του δήλωση.

Η κατάσταση πλέον είναι τραγική και απαιτείται κατεπειγόντως η επέμβαση του πρωθυπουργού. Τη μια με τη σημαία, την άλλη με τα νησιά, σε λίγο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ανοίξουν διάπλατα την πόρτα στους Τούρκους και θα τους πουν: «Ευχαριστούμε πολύ, περάστε!». Υπάρχει τελικά τσίπα ή έστω μια στοιχειώδης σοβαρότητα;

Δυστυχώς, η τακτική της κυβέρνησης των δήθεν διαπραγματευτών απέναντι στα εθνικά θέματα θυμίζει «παιδική χαρά». Κι αν συνεχιστεί αυτό το «βιολί», η εθνική τραγωδία δεν θα αργήσει να έρθει.

Σοβαρευτείτε, κύριε πρωθυπουργέ! Γιατί εάν συνεχίζουν οι υπουργοί σας να γράφουν στα «μέζεα του στεατοπυγικού τους υποσυστήματος» - για να χρησιμοποιήσουμε μια αγαπημένη φράση του κ. Ζουράρι – τον ελληνικό λαό, τότε η χώρα θα οδεύει ντουγρού για τον γκρεμό!

Έλεος πια... Υπάρχει κι ένα όριο!

Διαβάστε εδώ αναλυτικότερα για τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή