Πωλείται η Mercedes S600 του Michael Jordan!

Δεν πρόκειται για μια απλή κουπέ S600 αλλά για μια που την έχει περιποιηθεί η Lorinser.

Πωλείται η Mercedes S600 του Michael Jordan!
2'

Του Γιάννη Σκουφή

Αν έχετε δει το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ «The Last Dance» της Netflix για τη μαγική πορεία των Chicago Bulls με ηγέτη τον Michael Jordan τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε αναπολήσει τις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Βλέποντας π.χ. τα ρούχα της εποχής της ραπ και του McHummer αλλά και τα πολύ ενδιαφέροντα σπορ μοντέλα που περνούν από την οθόνη.

Ο Air Mike εμφανίζεται στο «The Last Dance» με μία Chevrolet Corvette C5, μία Ferrari 550 Maranello, μία ανοιχτή Porsche 911 turbo και με ένα Range Rover HSE 4.6, ενώ από το γκαράζ του συνολικά έχουν περάσει πολλά σπάνια και πανάκριβα αυτοκίνητα.

Μεταξύ αυτών και οι Corvette ZR1 40th Anniversary Edition, Aston Martin DB9 Volante, Mercedes SLR McLaren 722 Edition, Ferrari 512 TR, Ferrari 599 GTB Fiorano, καθώς και η Mercedes S600 Coupe των φωτογραφιών μας. Η οποία εννοείται πως δεν είναι η στάνταρ έκδοση αλλά μια βελτιωμένη και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη γνωστή γερμανική εταιρεία Lorinser. Που δεν ασχολήθηκε μόνο με το αισθητικό κομμάτι αλλά και με τον κινητήρα, με αποτέλεσμα ο ατμοσφαιρικός V12 των 6.000 κυβικών να ξεπερνά τους 400 ίππους.

To αυτοκίνητο βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, διαθέτει όλα ανεξαιρέτως τα πιστοποιητικά και πωλείται. Τόσο μέσω του Beverly Hills Car Club προς 201.700 δολάρια, όσο και μέσω του eBay. Στη γνωστή πλατφόρμα δημοπρασιών η τιμή του αναμένεται να ανέβει σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα, ακριβώς γιατί πίσω από το τιμόνι της έχει καθίσει και ο Michael Jordan. Τώρα πόσα από τα συνολικά 157.000 μίλια που γράφει το κοντέρ της τα έχει κάνει ο ίδιος είναι μια άλλη υπόθεση που δεν έχει και πολύ σημασία για τους υποψήφιους αγοραστές της…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή