Όλα πήγαν στραβά για ένα Honda CR-V

Η οδηγός ενός λευκού Honda CR-V θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει μετά το λάθος της που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να πάει στο πάτο της θάλασσας.

Όλα πήγαν στραβά για ένα Honda CR-V
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Η προσέγγισε σε σημεία κοντά στη θάλασσα και ειδικότερα στις ράμπες που γλιστρούν θέλει πολύ προσοχή. Δε γνωρίζουμε ακριβώς τι έγινε, αλλά προφανώς η οδηγός του CR-V να θέλησε να πλησιάσει το jet ski που βλέπετε στο βίντεο.

Ωστόσο, μάλλον το παρακάνει και έβαλε αρκετά μέσα στο νερό το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Και πάνω στο πανικό της ανοίγει την πόρτα για να δει τι έχει κάνει. Το χειρότερο, όμως, είναι πως ξέχασε να βάλει χειρόφρενο με αποτέλεσμα το άμοιρο το CR-V να κυλήσει ακόμη περισσότερο προς τα πίσω και τελικά να αρχίζει να βουλιάζει.

Η άτυχη οδηγός δεν έχει τι άλλο να κάνει από το να χτυπιέται μέσα στο νερό την ώρα που οι αναβάτες των jet ski παρατηρούν την όλη κατάσταση χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν το μοιραίο.

Το ευτύχημα είναι πως στο σημείο αυτό το βάθος ήταν μικρό και το αυτοκίνητο πήγε λίγα μέτρα πιο μέσα κάνοντας την ανέλκυση του σχετικά εύκολη.

Μία αστεία παρατήρηση στο βίντεο είναι πως την ώρα που το CR-V αρχίζει να βουλιάζει, ενεργοποιούνται οι υαλοκαθαριστήρες. Ποιος ξέρει, με αυτό το τρόπο μπορεί ακόμη και το ίδιο το αυτοκίνητο να θέλει με τον τρόπο του να της πει πως τα έκανε… μούσκεμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή