ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ακόμη και η Kim Kardashian θέλει το Cybertruck της

Ακόμη και η Kim Kardashian θέλει το Cybertruck της

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερους celebrities και influences θα βλέπουμε να φιγουράρουν με τα Cybertruck που μόλις απέκτησαν.

Του Γιάννη Σκουφή

Θυμάστε την εποχή που είχαν κυκλοφορήσει τα πρώτα Hummer; Ειδικότερα το πρώτο και μεγαλύτερο H1 που το είχαν αποκτήσει πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους και ο Arnold Schwarzenegger που τότε είχε κατηγορηθεί ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια για την αντί-οικολογική του συνείδηση;

Κάτι ανάλογο συμβαίνει σήμερα με το Cybertruck της Tesla όπου πολλοί διάσημοι περιμένουν πως και πως για να το πάρουν στα χέρια τους και να το χρησιμοποιήσουν ως ένα μέσο προβολής στα social media. Ωφελημένοι τόσο οι ίδιοι, όσο και η Tesla που για μια ακόμη φορά καταφέρνει να γιγαντώνει την εικόνα και την φήμη της μέσα από το μάρκετινγκ των influencers.

Η Kardashian, η οποία ξεκίνησε από ένα ριάλιτι για να ανελιχθεί σε μία δραστήρια επιχειρηματία στον χώρο της μόδας και της showbiz, είναι ένα από τα πιο πρόσφατα πρόσωπα που πρόσθεσαν στο γκαράζ τους το Cybertruck. Και όπως μπορείτε να δείτε έχει επιλέξει να είναι βαμμένο σε ματ γκρι, μία χαρακτηριστική Ghost Grey βαφή που έχει δημιουργήσει η Platinum Motorsports αποκλειστικά για την Kim. Μάλιστα με αυτή τη βαφή είναι βαμμένα σχεδόν όλα τα αυτοκίνητά της, αρκετές δηλαδή Lamborghini, Mercedes-Maybach, Rolls-Royce κ.λπ.

Όπως και να έχει ένα είναι το σίγουρο: Ο Elon Musk καταφέρνει συνεχώς να ορίζει νέα δεδομένα στο μάρκετινγκ και το αποδεικνύει και με το Cybertruck που αντιπροσωπεύεις κάτι πολύ περισσότερο από ένα ηλεκτρικό «αγροτικό». Και έπεται συνέχεια…