Βασίλης Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για τη Δέσποινα Βανδή

Όταν είμαι μαζί της και είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», σημείωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για τη Δέσποινα Βανδή
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου
1'

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στον Alpha για τη Δέσποινα Βανδή. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha συνάντησε τους Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου στα παρασκήνια της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Γιάννης Στάνκογλου και Βασίλης Μπισμπίκης μίλησαν για τη συνεργασία τους αλλά και τη σχέση που έχουν με τη νυχτερινή ζωή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, λέγοντας ότι «το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι "Να μ’ αγαπάς" του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο.

Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», σημείωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Και δεν γίνεται ανυπόφορος σε εμάς», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σχετικές ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Είμαι ευτυχισμένη - Τι είπε για τον Βασίλη Μπισμπίκη

J2US: Οι ευχές του Κοκλώνη στη Βανδή για τον Μπισμπίκη και η «βόμβα»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή