Ελευθερία Ελευθερίου: Επέστρεψε στις προπονήσεις - Τι έλεγε για το Survivor All Star

«Υπάρχει κρούση για το Survivor, έγιναν συναντήσεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι για όλους», έλεγε η Ελευθερία Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου
Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε μιλήσει για το Survivor All Star
Instagram
1'

Η Ελευθερία Ελευθερίου τους προηγούμενους μήνες ακουγόταν ότι θα έπαιρνε μέρος στο Survivor All Star. Ωστόσο, σε δηλώσεις της στο MEGA η Ελευθερία Ελευθερίου είχε επιβεβαιώσει ότι η παραγωγή του ριάλιτι την προσέγγισε με κάποια ραντεβού να γίνονται χωρίς όμως εκείνη να απαντά ξεκάθαρα για το αν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο ή όχι.

«Υπάρχει κρούση για το Survivor, έγιναν συναντήσεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι για όλους. Θα πρέπει να έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής για να το κάνεις. Είναι μεγάλη απόφαση», είχε πει τότε η Ελευθερία Ελευθερίου για το Survivor All Star.

Η ίδια τώρα ανεβάζει βίντεο στα social της, που φαίνεται να κάνει γυμναστική, χωρίς όμως κανείς να ξέρει αν η ίδια θα εμφανιστεί στους στίβους μάχης του Survivor. Μάλιστα, πέρασε ίωση και έγραψε: «Και κάπως έτσι υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου "δεν αρρωσταίνω, είμαι σκυλί" και όλη την εβδομάδα έπεσα σε μία βαριά ίωση με υψηλούς πυρετούς! Σήμερα κάπως νιώθω καλύτερα και ας έχω ακόμα μπούκωμα και κλειστή φωνή. Παρ’ όλα αυτά δεν με πτοεί τίποτα, επέστρεψα στις προπονήσεις μου, την καθημερινότητά μου και όλα φυσικά είναι θέμα καλής διάθεσης!».

https://www.instagram.com/reel/Cne4tmVj4cA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά