Χρήστος Δάντης: Οι ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι είπε για το Survivor all Star

Ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, μιλώντας στις κάμερες, ανέφερε ότι δεν επικοινώνησε μαζί της και τόνισε πως είναι στο πλευρό της για όσα έγιναν στο Survivor all Star

Χρήστος Δάντης: Οι ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι είπε για το Survivor all Star
Ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, μιλώντας στις κάμερες, ανέφερε ότι δεν επικοινώνησε μαζί της και τόνισε πως είναι στο πλευρό της για όσα έγιναν στο Survivor all Star. 
1'

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αρκετά την περασμένη βδομάδα. Κι αυτό γιατί ο Νίκος Μπάρτζης την είδε να κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου, κάτι που έφερε την αποβολή της από το Survivor all Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα, ούτε έχει κάνει κάποια δήλωση για όσα έγιναν στο Survivor all Star.

Ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, μιλώντας στις κάμερες, ανέφερε ότι δεν επικοινώνησε μαζί της και τόνισε πως είναι στο πλευρό της.

Μάλιστα, ο Χρήστος Δάντης ευχήθηκε δημόσια μέσα από τα social media στην αγαπημένη του για την ονομαστική της εορτή. Ο Χρήστος Δάντης κοινοποίησε μια φωτογραφία της Ασημίνας, που τραβήχτηκε στο Λονδίνο και έγραψε: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου»

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Δάντη:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή