Salt Bae: Από το «λουκέτο» στο εστιατόριο της Νέας Υόρκης, στην... αποτυχία της Μυκόνου
Με κάθε προσπάθεια ο Salt Bae επιχειρεί να αποκτήσουν οι επιχειρήσεις του τους τζίρους του παρελθόντος
Ο Salt Bae και το εστιατόριό του στη Μύκονο είχε απασχολήσει για τους τζίρους που έκανε. Κάποια στιγμή μάλιστα οι πελάτες έκαναν ουρά έξω από αυτό, αφού σερβίρονταν καθημερινά πάνω από 600 ευρώ.
Η επιτυχία αυτή, όμως, φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν, αφού φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως αναφέρει το mykonoslivetv, ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με το παρελθόν.
Ο Salt Bae, πάντως, ελπίζει ότι η μείωση στον τζίρο από το εστιατόριό του θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή του. Πρόκειται για το concept με τίτλο «Eating, Dancing» που συνδυάζει την εστίαση με την διασκέδαση σε δύο διαφορετικά επίπεδα.
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου όπου σερβίρεται το φαγητό όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, και στον επάνω όροφο, στην βεράντα, υπάρχει DJ που παίζει μουσική και προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όσους μετά το δείπνο θέλουν να χορέψουν.
Μένει να φανεί αν το νέο εγχείρημα του Νουσρέτ θα βρει ανταπόκριση ή θα έχει την τύχη του εστιατορίου του στην Νέα Υόρκη, που πρόσφατα έκλεισε.