GOSSIP

«Πυρά» Νίκου Αναδιώτη για Eurovision: «Δεν σχολιάσατε κάποιο τραγούδι αλλά το non binary παλικάρι»

«Πυρά» Νίκου Αναδιώτη για Eurovision: «Δεν σχολιάσατε κάποιο τραγούδι αλλά το non binary παλικάρι»

Για μια κοινωνία που αλλάζει προς το χειρότερο έκανε λόγο ο Νίκος Αναδιώτης, αναφερόμενος σε όσα είδαμε στη φετινή Eurovision

Ο Νίκος Αναδιώτης ήταν καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου στην εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ» και μίλησε για την οικογένειά του, την πολιτική, τον πολιτισμό αλλά και τη Eurovision.

«Δεν είμαι ο λάτρης της Eurovision, να έχω δει μία φορά. Δεν ήμουν ποτέ φαν, αλλά έχει καμία σχέση η Eurovision του σήμερα με παλαιοτέρων ετών; Σε αυτό που εκπροσωπεί. Πόσο έχει αλλάξει αυτό; Όταν ήμασταν περήφανοι για την Έλενα Παπαρίζου το 2005 και πως είναι σήμερα. Νομίζω πως δεν σχολιάσατε κάποιο τραγούδι αλλά κάποιες εμφανίσεις. Το non binary παλικάρι από την Ελβετία, το τι έκανε η δική μας εκπρόσωπος στη συνέντευξή της, μία αποχώρηση ενός άλλου κράτους» δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Σε όλα τα πράγματα έχει αλλάξει. Ήμασταν διαφορετικοί παλιά γιατί δεν μας είχε δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας και τώρα τις έχουμε ως ανησυχίες» πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης, τονίζοντας ότι η κοινωνία έχει αλλάξει προς το χειρότερο λόγω των προτύπων που πλέον προβάλλονται.