Γιώργος Μαζωνάκης:«Βγήκαν» μαχαίρια στη σχέση με την αδερφή του - Ο λόγος που έφτασαν στα δικαστήρια

Από αγαπημένα αδέρφια, αντίπαλοι στις δικαστικές αίθουσες ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, Βάσω

Γιώργος Μαζωνάκης:«Βγήκαν» μαχαίρια στη σχέση με την αδερφή του - Ο λόγος που έφτασαν στα δικαστήρια
3'

Σε μεγάλη αντιδικία βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, Βάσω για τη διασφάλιση της περιουσιακής τους κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Μάλιστα η διαφορά τους αφορά τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, η υπόθεση του καλλιτέχνη αφορά: «μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα (σ.σ. προχθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

«Υπήρχαν θέματα πολύ σοβαρά μεταξύ τους οικονομικής φύσεως» - Τι λένε άτομα από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη

Οι τριβές ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, ξεκίνησαν όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας.

«Ενώ συνεργαζόμουν με… γιατί είχαν μαλώσει ξανά δεν ήθελα να την αφήσω στο δρόμο. Είχα δώσει για να δουλεύει το μαγαζί, ένα ποσοστό, για να μπορέσει να το δουλέψει. Την είχα στηρίξει, αν και είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί και είχε δημιουργήσει στον Γιώργο προβλήματα. Υπήρχαν θέματα πολύ σοβαρά μεταξύ τους οικονομικής φύσεως. Θεώρησα, επειδή είναι… ότι κάποια στιγμή πρέπει να τα ξεπεράσουν αυτά».

Τα οικονομικά είχαν δοκιμάσει τη σχέση τους και στο πρόσφατο παρελθόν, λένε άτομα από το περιβάλλον τους. Αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που το θέμα παίρνει έκταση και βλέπει το φως της δημοσιότητας.

«Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε την πρώτη φορά λεφτά και τώρα το ίδιο πράγμα».

Ένας φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στο Mega, λέγοντας πως και στο παρελθόν είχε έρθει σε διαφωνία με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ δίκαιος και πολύ υπέρ της οικογένειας. Την οικογένειά του την έχει φροντίσει και με το παρά πάνω. Είχε έρθει σε διαφωνία και κατά το παρελθόν με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα. Τότε δεν πήρε διαστάσεις και μετά από δυο χρόνια τα ξαναβρήκαν. Την αγαπούσε αλλά κι εκείνη έδειχνε ότι τον αγαπούσε. Τώρα, για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, ειδικά στην οικογένειά του που την αγαπάει και τη σέβεται τόσο πολύ, που ήξερε ότι θα πάρει δημοσιότητα, πάει να πει ότι είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είναι στον χαρακτήρα του να κάνει κάτι τέτοιο».

Με ανθρώπους από το περιβάλλον του να συμπληρώνουν: «Αυτό που διεκδικεί ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι να διαχειρίζεται τα περιουσιακά του στοιχεία, το αυτονόητο δηλαδή. Ελπίζει ότι μέχρι και την τελευταία ώρα θα βρεθεί συμβιβαστική λύση ανάμεσα σε εκείνον και την αδερφή του».

Ποιά είναι η Βάσω Μαζωνάκη;

Η Βάζω Μαζωνάκη για πολλά χρόνια αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και μάνατζερ του τραγουδιστή.

Ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του ως και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Με μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσει κανείς ότι εξέφραζε την αγάπη της σε κάθε ευκαιρία.

Τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη και μάλιστα οι τρεις τους έκαναν στενή παρέα, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να αναρτά στα social media αστεία στιγμιότυπα από μαγειρικές τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:27ΑΠΟΨΕΙΣ

Cirque de la France