Μοσχάρι με δαμάσκηνα
#tsoulotip: Αν δούμε ότι όταν ρίξουμε το κρεμμύδι έχει στεγνώσει η κατσαρόλα, πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι, ολόκληρο το κομμάτι
2 κρεμμύδια μέτρια, κομμένα σε κάθετες φέτες
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
100 ml κόκκινο κρασί
300 ml ζωμό βοδινό
2 σκ. σκόρδο, κομμένες σε κάθετες φέτες
300 γρ. Hoisin sauce
150 γρ. δαμάσκηνα, αποξηραμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
Σχόλια