Χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα μελάσας
Γρήγορες, ζουμερές και πεντανόστιμες μπριζόλες!

Προσέχουμε να μην είναι πολύ δυνατή φωτιά όταν ψήνουμε τις μπριζόλες και μας πάρουν γρήγορα.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ διαλύουμε τη μελάσα με το ζωμό βοδινού και το αφήνουμε στην άκρη.
- Έπειτα, τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ένα πιάτο, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές.
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
Σχόλια