ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαζωνάκης όπως Till Lindermann: Δείτε τον σε επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein

Μαζωνάκης - Till Lindermann
Έχετε δει ποτέ τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Till Lindermann των Rammstein στο ίδιο μέρος;

Βίντεο έπος δείχνει τον Γιώργο Μαζωνάκη να ετοιμάζεται να ζήσει τον μύθο του στη συναυλία των Rammstein στο ΟΑΚΑ

Πείτε την αλήθεια, έχετε δει ποτέ τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Till Lindermann, frontman των Rammstein στο ίδιο μέρος; Oύτε εμείς! Έφτασε η ώρα, στις 30 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το αν ο Μαζώ και ο Lindermann είναι το ίδιο πρόσωπο!

Φυσικά και αστειευόμαστε, καθώς η ομοιότητα του Έλληνα τραγουδιστή με τον Lindermann έχει γίνει αφορμή για πολλά meme και χιουμοριστικά σχόλια στα social media.

Μέχρι και οι Rammstein έχουν αναρτήσει ένα επικό βίντεο -αποκλειστικά για την Ελλάδα- στο οποίο βλέπουμε τον Γιώργο Μαζωνάκη να αυτοτρολάρεται. Όπως θα δείτε, ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται να… ζήσει το μύθο του με τους Rammstein για αυτό και ψάχνει να κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα γερμανικών, προβάροντας μάλιστα και το Du Hast μπροστά στον καθρέφτη του!

Λέτε να δούμε τον Μαζώ πάνω στη σκηνή με τους Rammstein στο ΟΑΚΑ; Μέχρι τότε δείτε το βίντεο - έπος για την επερχόμενη συναυλία

Οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα με ένα γιγαντιαίο και φαντασμαγορικό σόου. Έχουν περάσει ήδη 14 χρόνια από την τελευταία φορά που τους είδαμε σε ελληνικό έδαφος. Οι Γερμανοί σούπερ σταρ επιστρέφουν πιο δημοφιλείς και πιο πετυχημένοι από ποτέ για να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα.

Το 2024, ακριβώς πριν την 30ή επέτειο των Rammstein, χρόνια πιστοί αλλά και νέοι οπαδοί θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά το "γιγαντιαίο show" του συγκροτήματος που θα αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

Διαβάστε επίσης

Μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταφέρεται η συναυλία των Rammstein

Kid Moxie: Aπό τον Αλ Πατσίνο και τους Depeche Mode σε ντουέτο με τον Μαζωνάκη