Ελληνικά προϊόντα στα ξενοδοχεία
Η υπερπαραγωγή συγκεκριμένων προϊόντων μπορεί να απορροφηθεί από τις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, προτρέποντας τα μέλη του και ειδικά τους ξενοδόχους, να τα διαθέτουν στο κοινό που εξυπηρετούν.
Με επιστολή που απηύθυνε προς τα μέλη του, αναδεικνύει το ζήτημα της υπερπαραγωγής ελληνικού επιτραπέζιου ροδάκινου, η οποία αναμένεται ότι θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια Ιουλίου - Αυγούστου και εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου τα προτρέπει να διαθέτουν ελληνικά επιτραπέζια ροδάκινα σε όλα τα σημεία εστίασης εντός και εκτός ξενοδοχείων.
Όπως επισημαίνει ο ΣΕΤΕ, στόχος του ελληνικού τουρισμού παραμένει η στήριξη και η ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, τα οποία ενισχύουν την τοπική παραγωγή και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες του τουρισμού.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Ζητούν επιχειρήσεις 250 και άνω εργαζομένων και επενδύσεις σε γεωργία και τουρισμό