Καιρός Θεσσαλονίκη: Άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω ύφεσης της κακοκαιρίας

Άρθηκαν από τις 13.00 οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης,λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση - παγετός), με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Καιρός Θεσσαλονίκη: Άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω ύφεσης της κακοκαιρίας

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω ύφεσης των καιρικών φαινόμενων:

Από τις 13.00 αίρεται εν μέρει, η απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου βάρους άνω των 3,5 τόνων ως εξής:

  • Στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. από την Χ/Θ 484+000, Σ.Δ.Ν. Μαλγάρων εώς την Χ/Θ 474+000, όρια με Ημαθία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ευζώνων), από την Χ/Θ 485+000 έως την Χ/Θ 516+000, όρια με Κιλκίς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Στην Εγνατία Οδό και στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά- Σέρρες- Προμαχώνα, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης από τις 13.00 αίρεται η υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για οχήματα παντός τύπου σε όλο το οδικό δίκτυο (εθνικό-επαρχιακό-δημοτικό) της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τα οποία θα κινούνται με αντιολισθητικές αλυσίδες όταν και όπου οι συνθήκες το επιβάλλουν (χιόνι, παγετός) .

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή