Φρίκη στην Ινδία: 11χρονη βιάστηκε για να κάνουν αντίποινα στον αδερφό της

Φρικτές ώρες βίωσε μια 11χρονη στην Ινδία, όταν ο αρχηγός του χωριού διέταξε τον βιασμό της, επειδή ο αδερφός της είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική απόπειρα εις βάρος μιας γειτόνισσάς του.

Φρίκη στην Ινδία: 11χρονη βιάστηκε για να κάνουν αντίποινα στον αδερφό της
1'

Ο δημογέροντας και ένας ακόμα άντρας έχουν συλληφθεί, αφού ήταν αυτοί που διέταξαν την πραγματοποίηση του φρικτού περιστατικού.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι το κοριτσάκι βιάστηκε την Δευτέρα, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές του κρατιδίου Τζαρκάντ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αδελφός της μικρής κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας γειτόνισσάς του, σε ένα χωριό της περιφέρειας Μποκάρο. Η γειτόνισσα και ο σύζυγός της κατέφυγαν στους δημογέροντες της κοινότητας καταγγέλλοντας το γεγονός. Ένας από αυτούς σε μια κρίση βλακείας, πρότεινε στον σύζυγο να βιάσει την αδελφή ή την κόρη του δράστη, για να εκδικηθεί την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα του.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, σε δηλώσεις της στο CNN-IBN, τόνισε: «Την οδήγησαν στη ζούγκλα και την βίασαν. Ήρθαν όλοι οι χωρικοί, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Κλαίγαμε, ζητούσαμε βοήθεια όμως κανείς δεν έκανε τίποτα».

Η αστυνομία συνέλαβε τον βιαστή και τον δημογέροντα. Συνελήφθη επίσης και ο αδελφός της 11χρονης για την επίθεση εναντίον της γυναίκας.

Υποθέσεις βιασμών και επιθέσεων σε βάρος γυναικών αποκαλύπτονται ολοένα και συχνότερα την τελευταία περίοδο στην Ινδία, μετά το βιασμό και τον θάνατο μιας νεαρής φοιτήτριας, στα τέλη του 2012. Το έγκλημα αυτό προκάλεσε κύμα διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα και οδήγησε στην αλλαγή της νομοθεσίας ώστε να τιμωρούνται αυστηρότερα οι δράστες και να αποδίδεται γρηγορότερα δικαιοσύνη για τα θύματα.

Διαβάστε επίσης:

7χρονος μάζεψε 40.000 ευρώ για να χειρουργηθεί ο φίλος του (pics+video)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή