Άντρας κρατά όμηρο παιδί

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές καθώς άγνωστος άντρας ισχυρίζεται ότι κρατά όμηρο ένα μικρό παιδί...

Άντρας κρατά όμηρο παιδί
1'

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές καθώς άγνωστος άντρας ισχυρίζεται ότι κρατά όμηρο ένα μικρό παιδί σε δικαστήριο στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας έχει στην κατοχή του βόμβα και κρατάει όμηρο την 11χρονη κόρη του. Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Όπως μεταδίδουν αυτή τη στιγμή τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο δράστης εμφανίζεται συχνά στο παράθυρο χωρίς μπλουζάκι και φοράει περούκα δικαστή.


Ο άντρας ακούγεται μέσα από το μέγαρο να ουρλιάζει και να σπάει παράθυρα ενώ ήδη έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή που εισέβαλε στο κτήριο με το παιδί λέγοντας ότι έχει μαζί του βόμβα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας ενώ διαπραγματευτές της αστυνομίας είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον άντρα, αλλά προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί τα αιτήματά του.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι ο άντρας εισέβαλε σε γραφείο του κτιρίου με το παιδί στην αγκαλιά του και απείλησε φωνάζοντας οτι θέλει να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο. «Εχω μια βόμβα επάνω μου», αναφώνησε και σκόρπισε τον πανικό, που έθεσε σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές και όλη την γύρω περιοχή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή