Εκλογές 2014: Νέοι υποψήφιοι της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό»

«Πέραν πάσης προσδοκίας» και «πετυχημένη» έκριναν την έως τώρα πορεία της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» ο πρόεδρός της, Βύρων Πολύδωρας και οι αντιπρόεδροι, Χρήστος Ζώης, Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι οποίοι συνεδρίασαν προκειμένου να κάνουν μία πρώτη αξιολόγηση των μέχρι τώρα προσπαθειών τους.

Εκλογές 2014: Νέοι υποψήφιοι της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό»
1'

Στόχος του κόμματος είναι κατ' αρχήν η εκλογή ενός ευρωβουλευτή, η οποία, σύμφωνα με την ηγεσία της Ένωσης «θεωρείται βέβαιη». Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έκλεισε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ προστέθηκαν ακόμη πέντε άτομα, μετά από πρόταση του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Συγκεκριμένα προστέθηκαν ο Παναγιώτης Γυριχίδης (διαφημιστής), ο Σπύρος Ταμήλιας (εκπαιδευτικός) η Γεωργία Σιδέρη (ψυχολόγος), ο Γεώργιος Χαρισόπουλος (ελεύθερος επαγγελματίας) και η Νικολίτσα Μούγκου (εκπαιδευτικός).

Επίσης συζητήθηκαν οι περαιτέρω κινήσεις των στελεχών του κόμματος, με αιχμή τις περιοδείες σε όλη τη χώρα, καθώς και το ζήτημα των τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή