Πάνος Καμμένος: Είμαστε το αναγκαίο καλό για τον τόπο

Στο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό ο Πάνος Καμμένος περιέγραψε την θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος και εξήγησε για ποιο λόγο η χώρα δεν πρόκειται να αποτινάξει τα δεσμά των δανειστών με ενδεχόμενη επάνοδο της ΝΔ στην εξουσία.
Πάνος Καμμένος: Είμαστε το αναγκαίο καλό για τον τόπο
2'

«Ζούμε μια τεράστια κρίση, μια άνευ προηγουμένου λεηλασία του δημόσιου πλούτου και της ιδιωτικής περιουσίας» λέει στο μήνυμά του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και τονίζει ότι η «Μέρκελ, οι δανειστές, οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι με όπλο τις πολιτικές λιτότητας έχουν επιβάλλει μια πολιτική που οδηγεί στην καταστροφή. Αντί για τους υπουργούς διοικούν οι επίτροποι» λέει χαρακτηριστικά.

Προτεραιότητα των ΑΝ.ΕΛ. είναι η αποκατάσταση των αδικιών και ο φραγμός στην ανθρωπιστική κρίση καθώς όπως λέει ο κ. Καμμένος «Η μισή Ελλάδα βρίσκεται στο όριο της φτώχειας, δεν μπορεί ο κόσμος να ανταποκριθεί, οι έλληνες ζουν από τις συντάξεις».

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία τον χερσαίο και στον υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας που μπαίνουν - όπως είπε- ως εγγυήσεις σε δανειακές συμβάσεις στο Αγγλικό δίκαιο, αλλά και στην ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων «που δεσμεύεται σε εξευτελιστικές τιμές».

Η πορεία αυτή πρέπει να σταματήσει τώρα, τονίζει ο Πάνος Καμμένος και διευκρινίζει ότι οι ΑΝ.ΕΛ «δεν φοβόμαστε και δεν εξαγοραζόμαστε».

Με απόλυτη σιγουριά ο κ. Καμμένος ζητά να επανέλθει η εθνική κυριαρχία και η δημοκρατία στη χώρα μας, καθώς και να τιμωρηθούν αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην αποκατάσταση των φορολογικών αδικιών και υποσχέθηκε – μεταξύ άλλων - ρυθμίσεις οφειλών σε 200 και 300 δόσεις, σεισάχθεια για τα χρέη και φορολογική ενημερότητα στις επιχειρήσεις προκειμένου να μπορέσουν να δουλέψουν.

Έκλεισε το διάγγελμά του με το σύνθημα: «Οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε το αναγκαίο καλό» και πρόσθεσε με νόημα: «Διασφαλίζουμε το όνομα Μακεδονία και τη Θράκη μας».

Δείτε το τηλεοπτικό μήνυμα του Πάνου Καμμένου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή