Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίστηκε για δολοφονία και έκανε βιασμούς υποδυόμενος τον αστυνομικό

Στη σύλληψη ενός 38χρονου, ο οποίος παρίστανε τον αστυνομικό για να ληστεύει και να βιάζει γυναίκες, προχώρησε η Αστυνομίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος φέρεται να είχε συγκεκριμένο σχέδιο για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρίστανε τον αστυνομικό και έπειθε τα θύματά του να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια, οδηγούσε τις γυναίκες σε απόμερα σημεία, όπου μπορούσε να τις κακοποιήσει σεξουαλικά χωρίς να γίνει αντιληπτός. Η έρευνα έγινε από την ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, έπειτα από διερεύνηση καταγγελιών για βιασμό γυναικών και ληστείες σε βάρος τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες και στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα 15 – 20 Μαρτίου 2021, προσέγγισε τρείς γυναίκες προσποιούμενος τον αστυνομικό και αφού τις έπεισε να επιβιβαστούν στο όχημά του με την πρόφαση διενέργειας ελέγχου, τις οδήγησε σε σημεία όπου μπορούσε να δράσει ανενόχλητος, οπότε και προχώρησε, κατά περίπτωση, στις φρικιαστικές πράξεις.

Στην κατοχή του δράστη αλλά και σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που τον συνδέουν με τις υποθέσεις. Σημειώνεται ότι, ο 38χρονος άντρας είχε συλληφθεί το 2010 κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την οποία είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης μέχρι την υπό όρους αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Η εφιαλτική εφημερία και η φωτογραφία με τα ασθενοφόρα που σόκαρε