Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Αγία Παρασκευή: Η γνωριμία στο Facebook και ο βιασμός – Τι αναφέρει η μήνυση

Βιασμό και άσκηση απάνθρωπης βίας σε βάρος της κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. μία 22χρονη κοπέλα στην Αγία Παρασκευή.

Η 22χρονη μετέβη την Πέμπτη στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και υπέβαλε μήνυση κατά του 22χρονου, με τον οποίο είχε βγει ραντεβού στο Περιστέρι το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr από τη μήνυση που κατατέθηκε, η 22χρονη γνώρισε τον δράστη προ διμήνου μέσω του Facebook. Μιλούσαν μέσω μηνυμάτων και στη συνέχεια βρέθηκαν και από κοντά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο δράστης, σύμφωνα με την 22χρονη, την έβλεπε ερωτικά όταν βρισκόντουσαν, ενώ αυτή τον απέφευγε.

Το απόγευμα της 19ης Μαΐου, μετά από βόλτα που έκαναν οι δυο τους στο Περιστέρι, ο δράστης επιχειρούσε επανειλημμένα να τη φιλήσει χωρίς τη θέλησή της και εν τέλει συμφώνησαν να τη συνοδέψει μέχρι το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή.

Στις 22.30 και επιστρέφοντας οι δυο τους με συρμό του Μετρό, αποβιβάστηκαν στη στάση «Νομισματοκοπείο», περπάτησαν προς την οδό Αρκαδίου στην Αγία Παρασκευή (πίσω από πρατήριο υγρών καυσίμων) και εκεί ο δράστης τράβηξε την 22χρονη από το χέρι. Μάταια η κοπέλα προσπάθησε να αντισταθεί. Την έριξε στο έδαφος με δύναμη και την εξανάγκασε σε συνουσία χωρίς τη θέλησή της. Όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης κρατούσε κλειστό το στόμα της παθούσας για να μη καλέσει σε βοήθεια.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής κατασχέθηκε ρούχο που φορούσε η 22χρονη, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για εργαστηριακή εξέταση. Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα.

Για το περιστατικό διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του 22χρονου, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι Αρχές θεωρούν θέμα χρόνου τον εντοπισμό του. Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.