Τυνησία: Τρεις στρατιωτικοί νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου
Τρεις Τυνήσιοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (5/10) στη συντριβή ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια νυχτερινών γυμνασίων στην επαρχία Γκαμπές, στη νότια Τυνησία, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας.
![Ελικόπτερο - Τυνησία](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2021/10/05/Tunisian-army-helicopter.jpg?t=mZa1XnoDd2-d2Dwt_eK9Nw)
«Οι τρεις στρατιωτικοί που επέβαιναν στο ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού σκοτώθηκαν όλοι στη συντριβή», επιβεβαίωσε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του υπουργείου, ο Μοχάμεντ Ζέκρι.
Διενεργείται «τεχνική» έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της συντριβής στην πόλη Ελ Χάμα, στην επαρχία Γκαμπές, πρόσθεσε ο Ζέκρι, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.
Διαβάστε επίσης:
Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από τη ΝΔ
Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα
Κρούσματα σήμερα: 2.876 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 34 θάνατοι και 334 διασωληνωμένοι