Θεοδωρικάκος: Δεν ακυρώνεται κανένα πρόστιμο στην πακιστανική κοινότητα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει ακύρωση κανενός προστίμου που επιβλήθηκε στο Σύνταγμα τη βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, έπειτα από τρία 24ωρα, στελέχη της κυβέρνησης πήραν θέση για τις απαράδεκτες εικόνες στο Σύνταγμα τη βραδιά της αλλαγής του χρόνου. Παράλληλα, η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα με επίσημη ανακοίνωση απολογήθηκε για τη μη τήρηση των μέτρων, ζητώντας μάλιστα επιείκεια και ακύρωσή τους καθώς δεν έγινε τίποτα από πρόθεση και οργανωμένα, όπως αναφέρει.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο, ήταν κάθετος και σε μήνυμά του στο Twitter ανέφερε πως κανένα πρόστιμο δεν πρόκειται να ακυρωθεί. Ο κ. Θεοδωρικάκος σε μήνυμά του στο Twitter υπογράμμισε πως οι νόμοι ισχύουν το ίδιο για όλους ανεξαιρέτως.

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμένοι εργαζόμενοι: Τι ισχύει με rapid test και pcr για να γυρίσουν στη δουλειά

Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Αιφνίδιος θάνατος 27χρονου την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του