Βριλήσσια: Έκαναν Θεοφάνεια οι διαρρήκτες στο σπίτι του γιατρού

Μπορεί ο γιατρός να είχε κρύψει πολύ καλά τις περίπου 160.000 ευρώ, τις χρυσές λίρες και τα κοσμήματα στο σπίτι του στα Βριλήσσια, όμως οι διαρρήκτες έμειναν εκεί από τις 5 Ιανουαρίου έως τις 7 Ιανουαρίου

Βριλήσσια: Έκαναν Θεοφάνεια οι διαρρήκτες στο σπίτι του γιατρού
1'

Δύο μέρες πέρασαν στο σπίτι του γιατρού στα Βριλήσσια οι διαρρήκτες για να βρουν τα χρήματα, τις λίρες και τα κοσμήματα που άρπαξαν.

Μπορεί ο γιατρός να είχε κρύψει πολύ καλά τις περίπου 160.000 ευρώ, τις χρυσές λίρες και τα κοσμήματα στο σπίτι του στα Βριλήσσια, όμως οι διαρρήκτες έμειναν εκεί από τις 5 Ιανουαρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, κάνοντας άνω κάτω τα πάντα για να βρουν τα πάντα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, οι διαρρήκτες μπήκαν μέσα στην οικία το πρωί της Πέμπτης και παρέμειναν εκεί -εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη- για δύο 24ωρα, αποχωρώντας το πρωί του Σαββάτου με την πλούσια λεία τους.

Ο 49χρονος γιατρός είχε κρύψει τα χρήματα και τα κοσμήματα στο σπίτι του και οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης. Την καταγγελία για τη διάρρηξη στο σπίτι του στα Βριλήσσια έκανε ο ίδιος ο γιατρός.

Σχετικές ειδήσεις

Βριλήσσια: Στόχος διαρρηκτών γιατρός - Του άρπαξαν σχεδόν 160.000 ευρώ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή