Κρήτη: «Βροχή» από σφαίρες στο Γάζι - Σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός της ΟΠΚΕ

Κρήτη: Καταδίωξη στο κέντρο του Ηρακλείου με ανταλλαγές πυρών ανάμεσα σε αστυνομικούς και δράστη - Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες - Χτυπημένος σοβαρά στο γόνατο αστυνομικός της ΟΠΚΕ
Κρήτη: «Βροχή» από σφαίρες στο Γάζι - Σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός της ΟΠΚΕ
Eurokinissi
1'

Στιγμές τρόμου και πανικού επικράτησαν στους δρόμους του Ηρακλείου το μεσημέρι της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή στο Γάζι, όταν ξεκίνησε συμπλοκή με ανταλλαγή πυρών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας παρακολουθούσε έναν ύποπτο, ο οποίο βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, τύπου τζιπ. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον σταματήσουν και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη. Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους στη μέση του δρόμου σε ώρα αιχμής, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, ο επιβαίνων στο τζιπ, ο οποίος και συνελήφθη και ένας άνδρας που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr ο αστυνομικός της Ασφάλειας Ηρακλείου που φέρεται να δέχτηκε πυρά από τον καταζητούμενο με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, έχει τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ο πανικό που επικράτησε στην περιοχή μετά τις ανταλλαγές των πυροβολισμών, με κλιμάκιο αστυνομικών να επιχειρεί πάνοπλο στο σημείο που έγινε η καταδίωξη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή