Ελληνικό: Έκαναν delivery ναρκωτικών στα νότια προάστια - Τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τα δύο άτομα, καθώς πάνω τους εντοπίστηκαν 5 σακούλες με ναρκωτικά και συγκεκριμένα κάνναβη 40 γραμμαρίων - Βρήκαν «λαβράκι» σε έρευνα στα σπίτια τους

Ναρκωτικά, αστυνομία
astynomia.gr
1'

«Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, όταν σταμάτησαν σε τυχαίο έλεγχο δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι στο Ελληνικό. Κι αυτό γιατί - κατά την έρευνα των αστυνομικών - εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών διαφόρων ειδών.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τα δύο άτομα, καθώς πάνω τους εντοπίστηκαν 5 σακούλες με ναρκωτικά και συγκεκριμένα κάνναβη 40 γραμμαρίων.

Ωστόσο, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών στα σπίτια τους εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών – που παραπέμπει σε διακίνηση – και συγκεκριμένα κάνναβη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη. Παράλληλα, βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και 5.690 ευρώ…

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

1 κιλό και 302 γραμμάρια κάνναβης,
14 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
6 γραμμάρια κοκαΐνης,
2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
αεροβόλο πιστόλι,
αναδιπλούμενο μαχαίρι και
5.690 ευρώ

Ακόμη, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:27ΑΠΟΨΕΙΣ

Cirque de la France