Σοκαριστικό περιστατικό στο Ηράκλειο: Ανήλικος έπιασε 11χρονο αγόρι από τον λαιμό και τον έκλεψε

Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σοκαριστικό περιστατικό στο Ηράκλειο: Ανήλικος έπιασε 11χρονο αγόρι από τον λαιμό και τον έκλεψε
1'

Ακόμη ένα σοβαρό συμβάν βίας από ανήλικους εις βάρος άλλων ανήλικων σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο. Μία παρέα τριών 11χρονων περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο, όταν ξαφνικά τρία άλλα ανήλικα παιδιά, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, τούς προσέγγισαν. Το ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά, χαμογελώντας και με φιλικό τρόπο, έδωσε το χέρι σε έναν από τους 11χρονους, ο οποίος ανταποκρίθηκε, δίνοντάς του επίσης το χέρι. Τα παιδιά δε γνωρίζονταν μεταξύ τους, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr.

Όμως, ο μεγαλύτερος ανήλικος τράβηξε το 11χρονο παιδί σε πιο απόμερο σημείο, το έπιασε από τον λαιμό, το απείλησε και τού έκλεψε 20 ευρώ που είχε πάνω του. Στη συνέχεια και οι τρεις τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι 11χρονοι, όντες έντρομοι, ενημέρωσαν τις οικογένειές τους.

Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, και οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους τρεις ανήλικους που προκάλεσαν τρόμο στα τρία 11χρονα παιδιά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή