ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ

Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 44χρονου από κάμερα ασφαλείας

Καρέ καρέ η δολοφονία του 44χρονου στον Νέο Κόσμο. 

Το βίντεο από την στιγμή της εκτέλεσης του 44χρονου στον Νέο Κόσμο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, την ώρα που ο 44χρονος επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του, ένα άλλο Ι.Χ. σταματάει από πίσω, δύο άντρες με καλυμμένα χαρακτηριστικά βγαίνουν τρέχοντας και με όπλα στα χέρια, ο ένας πάει από το παράθυρο του οδηγού, ο άλλος από την πλευρά του συνοδηγού και γαζώνουν το όχημα του θύματος με περισσότερες από 90 σφαίρες.

Δείτε το βίντεο:

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο αμάξι του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέριες της δολοφονίας στον Νέο Κόσμο την οποία η αστυνομία χαρακτηρίζει ξεκαθάρισμα λογαρισμών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το θύμα στο αυτοκίνητο του 44χρονου βρέθηκε το πιστόλι του, ένα Glock των 9 χιλιοστών, ενώ στο πορτ μπαγκάζ είχε και ο ίδιος ένα καλάσνικοφ με γεμιστήρες και άγνωστο αριθμό φυσιγγίων αλλά φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μάλιστα, μόλις επιβιβάστηκε τον πυροβόλησαν.

Το αυτοκίνητο του θύματος, ήταν θωρακισμένο, αλλά οι εκτελεστές τον αιφνιδίασαν την ώρα που έβγαινε από το βενζινάδικο και πήγαινε να μπει στο όχημα και έτσι δεν πρόλαβε να κλείσει την πόρτα του οχήματος.

Τα κλιμάκια του τμήματος Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών βρίσκονται στο σημείο της αιματηρής επίθεσης και «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν βιντεοληπτικό υλικό.

Μάλιστα, ελέγχουν τις κάμερες γύρω από το βενζινάδικο που έγινε η εκτέλεση, στη συμβολή των οδών Φρατζή και Ηλία Ηλιού όχι μόνο από τη στιγμή της δολοφονίας εκτέλεση αλλά ερευνούν και υλικό των προηγούμενων ημερών. Εκτιμάται ότι οι εκτελεστές είχαν «προβάρει» την επίθεση τα προηγούμενα 24ωρα, όπως μετέδωσε το OPEN.

Το σκοτεινό παρελθόν του 44χρονου

Ο 44χρονος απασχολεί τις διωκτικές αρχές εδώ και χρόνια, ως ένας από τους πιο ψηλά στην ιεραρχία της λεγόμενης Greek Mafia και το όνομα του συμπεριλαμβάνεται σε δύο μεγάλες δικογραφίες για το χώρο της νύχτας, το 2012 και το 2015. Επίσης έχει κατηγορηθεί για ληστείες, απόπειρα δολοφονίας, ενώ το όνομα του είχε εμπλακεί και σε ένοπλες επιθέσεις.

Το 2018 είχε δεχτεί και πάλι επίθεση στον Πειραιά και τον είχαν πυροβολήσει τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, αλλά γλύτωσε, γιατί μπλόκαρε το πιστόλι του δράστη.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι με τη δολοφονία του 44χρονου κλείνει ένας κύκλος αίματος που είχε ξεκινήσει στη νύχτα το 2017, με διαδοχικές δολοφονίες ατόμων στο χώρο του υποκόσμου.

Σχετικές ειδήσεις