ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Conference League: Συναγερμός για τον τελικό της Φιλαδέλφειας - Ανησυχία για ISIS και... Ολυμπιακό

Conference League: Συναγερμός για τον τελικό της Φιλαδέλφειας - Ανησυχία για ISIS και... Ολυμπιακό

Το «φάντασμα» του ISIS απειλεί και τον τελικό της τρίτης σε τάξη διοργάνωσης της UEFA που θα διοργανωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΥΠ και στην ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου καθώς υπάρχει φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο μεγάλος τελικός, ο οποίος θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει προκαλέσει... πονοκεφάλους στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ για δυο πολύ σοβαρούς λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό και φυσικά η μετακίνηση χιλιάδων οπαδών των Πειραιωτών στα Φιλαδέλφεια, ενώ ο δεύτερος έχει να κάνει με τις απειλές του ISIS για τρομοκρατικό χτύπημα.

Η εξτρεμιστική οργάνωση έχει εξαπολύσει από τον Απρίλιο απειλές για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις οι οποίες θα έχουν πλήθος κόσμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Σκοτώστε τους όλους».

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Ολυμπιακού, φυσικά η ανησυχία έγκειται στο γεγονός πως οργανωμένα οι Πειραιώτες θα έχουν τουλάχιστον 9.000 οπαδούς στον ιστορικό τελικό (όσα είναι δηλαδή τα εισιτήρια που δικαιούνται), ωστόσο είναι... άγνωστο το πόσοι θα είναι έξω από την «OPAP Arena», ενώ φυσικά πρόβλημα αποτελεί και το πώς θα μετακινηθεί τέτοιος όγκος οπαδών μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Να σημειωθεί πως στον τελικό, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου, έχει ήδη προκριθεί η ιταλική Φιορεντίνα.