Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ - ΔΗΛΩΝΕΙ «ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ»

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Τη γνώριζε από μικρό παιδί και την κακοποιούσε συστηματικά»

Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr φιλικό πρόσωπο του θύματος σχετικά με το προφίλ του 50χρονου που δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του στο Μενίδι 

Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη στυγερή δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι. Όπως αναφέρει φιλικό πρόσωπο του θύματος η άτυχη 40χρονη υπέφερε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την εμμονική συμπεριφορά του 50χρονου. Μάλιστα η 40χρονη γυναίκα είχε καταφύγει σε ψυχίατρο προκειμένου να μπορέσει να «σταθεί στα πόδια της» ξανά.

Η 40χρονη πριν από ενάμιση χρόνο περίπου χώρισε από τον 50χρονο ωστόσο εκείνος απέκτησε μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ενώ δεν σταματούσε να την παρακολουθεί και να εμφανίζεται συνεχώς μπροστά της. Η ίδια είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της αρκετές φορές, και η τελευταία ήταν στις 7 Μαΐου 2024.

«Έκανε δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, δούλευε και η κόρη της σε φούρνο. Αυτός (σ.σ. 50χρονος) της ζητούσε λεφτά και την απειλούσε», ανέφερε στο Newsbomb.gr φιλικό πρόσωπο του θύματος που δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητα του.

«Ήταν ανήλικη όταν τον γνώρισε, περίπου στα 17 ήρθε στην Ελλάδα μαζί του. Ήταν μικρή όταν έκανε στην Στεφανία (σ.σ. η κόρη της), ήταν 19 χρονών», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως πριν από ένα μήνα το θύμα μετακόμισε μαζί με τα δύο παιδιά της σε άλλο σπίτι στο Μενίδι.

Όπως αναφέρει το ίδιο πρόσωπο στο Newsbomb.gr «ο δράστης ήταν αλκοολικός και ένα χρονικό διάστημα είχε μετακομίσει στην Αλβανία προκειμένου να απεξαρτηθεί. Όταν επέστρεψε ήταν καλά και δεν είχε βίαιη συμπεριφορά, μάλιστα είχε κάνει και δώρο ταξίδι στην κόρη του, είχαν ταξιδέψει μαζί στο εξωτερικό. Μετά από λίγο καιρό ξανά κύλησε, η Ενκελέιντα είχε πάει κάποιες φορές στην αστυνομία, τον κρατούσαν για λίγο και μετά τον άφηναν ελεύθερο. Απειλούσε την ίδια και την οικογένεια της».

«Η Ενκελέιντα είχε κάνει νέα σχέση και ήταν καλά. Ο 50χρονος μόλις το έμαθε άρχισε να την παρακολουθεί και να την ενοχλεί περισσότερο», πρόσθεσε.

Στη φυλακή ο 50χρονος

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο 50χρονος δήλωσε μετανιωμένος, ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του και διέψευσε ότι δεν υπέγραψε τη δήλωση για να πάει το παιδί του στην κηδεία της μητέρας του στην Αλβανία.

Ο 50χρονος περίμενε την άτυχη γυναίκα, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση από τον Μάρτιο και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, 21 και 15 ετών.

Το θύμα δέχτηκε 17 μαχαιριές στον λαιμό και τον θώρακα. Μάλιστα φέρεται ο 50χρονος να άφησε το μαχαίρι στο σημείο της δολοφονίας καθώς είχε "κολλήσει" στο σώμα της γυναίκας, μεταξύ κοιλιάς και ποδιού.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε ώστε να μείνει το βράδυ και έπειτα άρχισε να περιφέρεται στην περιοχή, μέχρι που η ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισε στην οικοδομή ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος του δράστη είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοφορία.

«Έκανα τεράστιο λάθος κι έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή για όσα έκανα. Ομολογώ τα πάντα και στην παρούσα φάση δεν θα κάνω χρήση των νομικών μου δικαιωμάτων» φέρεται να είπε κατά την απολογία του.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να διάψευσε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην υπογράφει για να πάει το ανήκουν παιδί του στην Αλβανία, στην κηδεία της μητέρας του. «Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα ειπώθηκαν, πως δήθεν εγώ δεν συναίνεσα για να πάει το παιδί μου στην κηδεία. Υπέγραψα άμεσα υπεύθυνη δήλωση όπου δίνω τη συγκατάθεση μου για να ταξιδέψει στο εξωτερικό».

Σχετικές ειδήσεις