Αυτός είναι ο τρόμος των οδηγών ταξί

Ο 30χρονος επιβιβάζονταν κυρίως βραδινές ώρες σε ταξί, ως επιβάτης και με την απειλή μαχαιριού ή απειλής χρήσης σωματικής βίας, αφαιρούσε από τους οδηγούς, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Αυτός είναι ο τρόμος των οδηγών ταξί
2'

Ο 30χρονος άνδρας τον οποίο βλέπετε στις φωτογραφίες , ήταν ο φόβος και ο τρόμος οδηγών ταξί. Συνελήφθη πριν λίγες ημέρες στην Αγία Βαρβάρα από την ομάδα ΔΙΑΣ με την κατηγορία της ληστείας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος οδηγών ταξί, βία κατά υπαλλήλων, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων. Αναζητείται συνεργός του.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο να κινείται πεζός στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας σε παρακείμενο δρόμο, απωθώντας και τραυματίζοντας έναν αστυνομικό. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, ο 30χρονος ενεργώντας είτε μόνος του , είτε με τη βοήθεια συνεργού του , επιβιβάζονταν κυρίως βραδινές ώρες σε ταξί, ως επιβάτης και κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, με την απειλή μαχαιριού ή απειλής χρήσης σωματικής βίας, αφαιρούσε από τους οδηγούς, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Από την διενεργηθείσα έρευνα, εξιχνιάσθηκαν -3- περιπτώσεις ληστειών οδηγών ταξί και κλοπή από περίπτερο από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του Γιαννακόπουλου Σπύρου , όπως είναι το όνομά του δόθηκαν στη δημοσιότητα , σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η οποία αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο σε βάρος και άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή