Ομόνοια: «Ελεύθερος με όρους» ο κατηγορούμενος, ενώ το θύμα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Παρά το γεγονός ότι κατηγορείται έδεσε μια 27χρονη σε κρεβάτι, τη βίασε, την ξυλοκόπησε άγρια και τη μαχαίρωσε, οι Αρχές αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με όρους!
Ομόνοια: «Ελεύθερος με όρους» ο κατηγορούμενος, ενώ το θύμα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!
2'

Μια απόφαση η οποία αναμένεται να προκαλέσει σάλο, καθώς το πανελλήνιο σοκαρίστηκε, με το θέμα που αποκάλυψε το Newsbomb.gr το πρωί της Παρασκευής. Κι ενώ ο φερόμενος δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος με... «όρους», το θύμα του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τα χτυπήματά του!

Τι συνέβη

Όπως αποκάλυψε πρώτο το Newsbomb.gr, άνδρες της Ομάδας Δίας το βράδυ της Δευτέρας κι ενώ βρίσκονταν σε περιπολία στην οδό Ξούθου άκουσαν γυναικείες κραυγές να καλούν σε βοήθεια. Οι φωνές ερχόντουσαν από εγκαταλελειμμένο κτήριο της περιοχής. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι αστυνομικοί μπήκαν στο οίκημα , ανέβηκαν στον 1ο όροφο απ' όπου ακούγονταν τα ουρλιαχτά και εντόπισαν μια πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο από την έξω πλευρά. Την έσπασαν και αντίκρισαν μια εικόνα που τους «πάγωσε».

Μια γυναίκα γυμνή πάνω σε ένα κρεββάτι, δεμένη χειροπόδαρα, μώλωπες στο σώμα κι ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό μηρό. Την έλυσαν και προσπάθησαν να την καθησυχάσουν. Εκείνη άρχισε να τους περιγράφει με λεπτομέρειες τι είχε ζήσει. Όπως είπε στους αστυνομικούς είχε γνωρίσει έναν άνδρα και τον ακολούθησε στο διαμέρισμά του. Εκείνος την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις και την ξυλοκοπούσε όταν αντιστεκόταν και κάποια στιγμή όπως υποστήριξε έχασε τις αισθήσεις και δεν θυμάται τίποτα άλλο.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με σοβαρά τραύματα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να αναζητούν τον δράστη μόνο που εκείνος ήταν ήδη κρατούμενος στην ασφάλεια της Ομόνοιας καθώς το μεσημέρι της ίδιας μέρας είχε συλληφθεί στη συμβολή Ξούθου και Σωκράτους καθώς στην κατοχή του είχε ένα μαχαίρι 23 εκατοστών. Πρόκειται για 27χρονο Παλαιστίνιο.

Η μητέρα του θύματος της ακραίας κακοποίησης, δήλωσε στο Newsbomb.gr το μεσημέρι της Παρασκευής: «Το κορίτσι μου σώθηκε απο θαύμα. Την έσωσαν οι αστυνομικοί που άκουσαν τις φωνές της. Νοσηλευεται στο νοσοκομειο και ελπίζω να πάνε ολα καλα. Δεν είναι σε κατασταση να μιλήσει. Είναι σε σοκ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή