Σχινιάς: Του έδεσαν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών και τον έριξαν στη θάλασσα - Τι θα δείξει το τατουάζ

Πτώμα άνδρα ηλικίας περίπου 40 με 45 ετών εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ακτή.
In Time (αρχείου)

Όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα, ο άνδρας έφερε στο αριστερό του πόδι βάρος 10 κιλών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η πρώτη «εικόνα» είναι πως η σορός πρέπει να ήταν στη θάλασσα εδώ και περίπου 20 ημέρες, γι’ αυτό και παρότι είχε δεμένο βαρίδι 10 κιλών στο αριστερό πόδι, «φούσκωσε» και ανέβηκε στην επιφάνεια.

Στόχος είναι αρχικά να ταυτοποιηθεί ο νεκρός άνδρας και στη συνέχεια να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι. Ο νεκρός φορούσε φόρμα, έχει χαρακτηριστικό τατουάζ, ενώ είναι και ανοιχτόχρωμος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας για την ύπαρξη μίας σορού άνδρα, σε απόσταση 100-150 μέτρων από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα.

Η σορός ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Σωτηρία».

Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος είχε στο πόδι του δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών.

Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».