Χαλκίδα: Ήξερε για τα χρήματα στο σπίτι της 63χρονης ο δολοφόνος της

Ο 39χρονος «έσπασε» στην ανάκριση και ομολόγησε τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα 

Χαλκίδα: Ήξερε για τα χρήματα στο σπίτι της 63χρονης ο δολοφόνος της
3'

Λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα. Ο παιδικός φίλος της κόρης του θύματος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα αλλά και τις κινήσεις που έκανε μετά τη ληστεία μετά φόνου.

Ο 39χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της 63χρονης ανέφερε στους αστυνομικούς πως ήθελε να πάρει τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι της μητέρας της παιδικής του φίλης. Έτσι, όταν η 63χρονη τον αναγνώρισε, εκείνος της επιτέθηκε και αφού την πέταξε από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού, τη μαχαίρωνε συνέχεια με ένα κουζινομάχαιρο. Ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή ήθελε να μην στραφούν οι υποψίες πάνω του και γι' αυτό καθημερινά πήγαινε στο σπίτι της κόρης της 63χρονης και ρωτούσε αν υπάρχει κάποια πληροφορία για το έγκλημα.

Ο 39χρονος όμως «έσπασε» στην ανάκριση και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι χρωστούσε χρήματ από τον τζόγο. Ο 39χρονος μάλιστα ήταν αυτός που πήρε πρώτος τηλέφωνο την κόρη του θύματος για να της πει ότι η μητέρα της έπεσε θύμα δολοφονίας.

Τον έκαψαν τα δακτυλικά αποτυπώματα για τη δολοφονία στη Χαλκίδα

Οι αστυνομικοί από την αρχή υποψιάζονταν τον 39χρονο, καθώς - σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr - είχαν βρει δακτυλικά αποτυπώματα κοντά στη σορό της 63χρονης και είχαν δει από κάμερες ασφαλείας ότι γυρνούσε κοντά στο σπίτι. Έτσι, τον προσήγαγαν και εκείνος ομολόγησε με κυνικό τρόπο τη δολοφονία της.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, ήταν εθισμένος στον τζόγο και χρωστούσε χρήματα. «Με αναγνώρισε και την σκότωσα», φέρεται να ήταν τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία, ο 39χρονος ήξερε για τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι και γνώριζε για το αντικλείδι μέσα στη γλάστρα.

«Απορώ με τον ψυχισμό του δολοφόνου»

Αναφερόμενος στην υπόθεση, ο δικηγόρος της κόρης της 63χρονης, Αθανάσιος Τάρτης, σημειώνει: «Υπήρχαν σκέψεις και πληροφορίες προς αυτήν την κατεύθυνση από την αρχή. Είναι ένας φίλος παιδικός, της οικογένειας. Την επομένη της δολοφονίας ήταν στο σπίτι της 63χρονης. Ο άνθρωπος αυτός δε δίστασε την επομένη της δολοφονίας που αυτός είχε διαπράξει όπως ομολογεί ο ίδιος, πήγε στο σπίτι της κόρης του θύματος και το έπαιζε τεθλιμμένος φίλος.

Το κορίτσι είναι διπλά σοκαρισμένο γιατί δεν είναι μόνο ο θάνατος της μητέρας με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο, είναι και το θέατρο που έπαιζε μπροστά της ο 39χρονος. Απορώ με τον ψυχισμό του. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή του, συνέχισε να έχει τις ίδιες επαφές με την κόρη και με τον σύντροφό της όπως τις είχε και πριν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή