Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί για διακίνηση κοκαΐνης - Πώς έκαναν το ταμπλό... καβάτζα

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν την κρύπτη
Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί για διακίνηση κοκαΐνης - Πώς έκαναν το ταμπλό... καβάτζα
1'

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 5-6-2024 στην περιοχή της Κυψέλης, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 2 αλλοδαποί, ηλικίας 32 και 45 ετών, για –κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και πλαστογραφία.

Ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους προχώρησαν σε έλεγχο οχήματος με επιβάτες τους κατηγορούμενους, την κίνηση του οποίου έκριναν ύποπτη.

Μετά την έρευνα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του οχήματος και συγκεκριμένα σε αεραγωγό στο ταμπλό, -20- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -12,7- γραμμ. κοκαΐνης και κινητό τηλέφωνο, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον:

  • -1,7- γραμμ. κοκαΐνης,
  • -1,9- γραμμ. κάνναβης,
  • δαχτυλίδι,
  • τα χρηματικά ποσά των -1.860- ευρώ, -220- δολαρίων και -10- λίρες Αγγλίας και
  • -2- κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που επιλήφθηκε προανακριτικά, όπου μετά από εξακρίβωση των στοιχείων των ατόμων και την προσεκτική διερεύνηση των ταξιδιωτικών εγγράφων τους, προέκυψε ότι ο 45χρονος έφερε πλαστή ταυτότητα και διαβατήριο αλλοδαπής χώρας.

Εκτός αυτού, η περαιτέρω διερεύνηση της δικαστικής του ταυτότητας, κατέληξε ότι ο 45χρονος διωκόταν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 8 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από έρευνα στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, -2- αναδιπλούμενα μαχαίρια-σουγιάδες και προσωπικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή