ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ηλεία: Απολογείται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής

Φόβοι για ξέσπασμα βεντέτας – Δεν θα γίνει στα δικαστήρια η απολογία του παιδοκτόνου
Ηλεία: Απολογείται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής
1'

Υπό τον φόβο βεντέτας και επεισοδίων ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν θα μεταφερθεί στα δικαστήρια για να απολογηθεί αλλά η διαδικασία θα γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας όπου θα μεταβούν εκεί ανακριτής και εισαγγελέας λίγο μετά τις 10:30 το πρωί.

Ο 37χρονος βρίσκεται μόνος του στο κελί για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Είναι ψυχρός και δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει ότι έχει στερήσει μια παιδική ψυχή.

Μπορεί στην απολογία του να ζήτησε συγνώμη και να εμφανίστηκε μετανιωμένος ωστόσο μέσα στα κρατητήρια δεν έχει λυγίσει ούτε λεπτό ενώ δεν έχει ζητήσει να δει κανέναν, ούτε καν τα παιδιά του. Άλλωστε πως να τα αντικρίσει όταν ξέρει ότι στην ηλικία του ενός παιδιού του ήταν η Βασιλική που επιχείρησε να βιάσει ενώ τη βασάνισε μέχρι θανάτου με ένα κατσαβίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απολογία του δεν θα διαφέρει πολύ από την κατάθεση του στην οποία ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πως έπεισε το παιδί να τον ακολουθήσει στη βόλτα, πως επιχείρησε να το βιάσει και πως τελικά σκότωσε τη Βασιλική.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή