Πειραιάς: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ - «Είχαν σκοτώσει συγγενή μου», λέει ο δράστης

Τι εξετάζουν οι Αρχές για τη φονική συμπλοκή μέσα σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά.
INTIME NEWS

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς μέσα σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης, κουρδικής καταγωγής, άνοιξε πυρ μέσα στο κατάστημα αφού πρώτα είχε στήσει καρτέρι στα θύματά του, που ήταν ίδιας καταγωγής.

Ο εκτελεστής συνελήφθη και όπως ανέφερε στις Αρχές πυροβόλησε τα θύματα γιατί είχαν σκοτώσει κατά το παρελθόν συγγενή του, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ευσταθεί ο παρακάτω ισχυρισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του που μετέσωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε επικοινωνία με στελέχη της τουρκικής αστυνομίας για να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν του δράστη και των θυμάτων

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία και με την η ΕΥΠ, ώστε να εξετάσουν εαν παλαιότερα οι εμπλεκόμενοι είχαν συμμετάσχει σε εγκληματικές ενέργειες στην Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα, ή αν έχουν συσχέτιση με κάποιες άλλες υποθέσεις

Παράλληλα εξετάζεται και βιντεοληπτικό υλικό, ώστε να εντοπιστούν τα αίτια της χθεσινής εκτέλεσης αλλά και τι όδηγησε στη λεκτική αντιπαράθεση που προηγήθηκε των πυροβολισμών.

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο φερόμενος ως δράστης είχε λεκτική αντιπαράθεση με άλλους δύο άνδρες, οι οποίοι κρύφτηκαν στο σούπερ μάρκετ.

Ο φερόμενος ως δράστης τους ακολούθησε εντός του καταστήματος και άνοιξε πυρ εναντίον του, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί θανάσιμα κι ο άλλος να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένος στο Τζάνειο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σχετικές ειδήσεις