Σύζυγος δικηγόρου: Η αναφορά για το panic button και η άρνηση για τον ξυλοδαρμό της

Η δικηγόρος αρνείται στους αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, επιμένοντας στον αρχικό ισχυρισμό της ότι «έπεσα από τις σκάλες»

Σύζυγος δικηγόρου: Η αναφορά για το panic button και η άρνηση για τον ξυλοδαρμό της
1'

Για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης διώκεται ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος φέρεται να χτύπησε άγρια τη σύζυγό του, επίσης δικηγόρο.

Ο δικηγόρος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και εκεί του απαγγέλθηκε η κατηγορία. Στην συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα. Στο μεταξύ κρατείται στη ΓΑΔΑ, καθώς για το είδος του αδικήματος που διώκεται δεν ακολουθείται η ειδική δωσιδικία των δικηγόρων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Newsbomb.gr, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα). Η δικηγόρο μαζί με τον γνωστό δικηγόρο σύζυγός της μετέβη σε νοσοκομείο στην Αθήνα, υποστηρίζοντας ότι έπεσε από τις σκάλες.

Εκεί την εξέτασαν γιατροί, οι οποίοι φέρεται να διαπίστωσαν ότι η εν λόγω κυρία έχει τραύματα από ανθρώπινο χέρι. Τότε, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στην κράτηση του δικηγόρου. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Newsbomb.gr, αναφέρουν ότι η ίδια φέρεται - σε προφορικό λόγο και μόνο - να είπε ότι θα ζητήσει panic button.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η δικηγόρος αρνείται στους αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, επιμένοντας στον αρχικό ισχυρισμό της ότι «έπεσα από τις σκάλες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή