Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση από πατέρα και ανήλικο γιο κατά οδηγού απορριμματοφόρου

Oοδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι του
Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση από πατέρα και ανήλικο γιο κατά οδηγού απορριμματοφόρου
3'

Επίθεση από πατέρα και τον ανήλικο γιο του δέχθηκε ένας 32χρονος οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο υπάλληλος του Δήμου, ένας 34χρονος και ο 14χρονος γιος του τον έσπρωξαν με συνέπεια ο ίδιος να πέσει και να υποστεί κάταγμα στο πόδι του. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου υπέβαλε μήνυση κατά των δύο ατόμων, τα οποία αναζητούνται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για να συλληφθούν, αναφέρει το thestival.gr

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στην οποία καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό και τονίζει πως ο υπάλληλος γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση περιοίκων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό.

«Είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο. Ο τραυματισμένος εργαζόμενος βγήκε για το μεροκάματο και κατέληξε με σοβαρό κάταγμα στο πόδι», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου:

Αναίτια και απρόκλητη βίαιη επίθεση από δύο άτομα δέχθηκε οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9:30 το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου, στην οδό Αγαμέμνονος. Το πλήρωμα του απορριμματοφόρου προχωρούσε στην αποκομιδή των απορριμμάτων, όταν του επιτέθηκαν δύο άτομα -σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδέλφια-, ισχυριζόμενα ότι ενοχλούνται από το θόρυβο του οχήματος.

Τα δύο άτομα αρχικά έσπρωξαν τους δύο υπαλλήλους του δήμου, που μετέφεραν έναν κάδο και μόλις κατέβηκε ο οδηγός του απορριμματοφόρου από το όχημα, επιτέθηκαν και σε αυτόν. Με μία λαβή τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος είναι συμβασιούχους υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου με πρόγραμμα οκτάμηνης διάρκειας, γλύτωσε από τη μανία των δραστών χάρη στην επέμβαση περίοικων που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο τραυματισμένος υπάλληλος μεταφέρθηκε με μέριμνα της διοίκησης του δήμου στο Κέντρο Υγείας, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του. Η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.

«Είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο. Ο τραυματισμένος εργαζόμενος βγήκε για το μεροκάματο και κατέληξε με σοβαρό κάταγμα στο πόδι. Η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του και θα του προσφέρει κάθε στήριξη», αναφέρει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή